top of page
  • Facebook
  • Instagram
Skjermbilde 2023-02-17 kl. 20.27.44.png

MØTER
KONFERANSE
FEIRING

Vi har to møtesaler på forskjellige størrelser som begge er kalt opp etter bøker skrevet av Regine Normann. Sal Faafængt rommer opptil 18 personer og Sal Krabvaag opptil 36 personer.

 

Konferanserommene er utstyrt med det man måtte trenger for både digitalt- og fysisk møte og vi har bredband med høy kapasitet.

Vi kan skreddersy dag-pakker for kurs og konferanse, både med servering gjennom dagen, middag og overnatting hvis ønskelig. Aktiviteter kan også organiseres og bestilles gjennom oss.

Ta kontakt for tilgjengelighet og priser også tilpasser vi etter behov.

Konferanse- og kursrommet vårt kan fort gjøres om til selskapslokale så du kan både ha konfirmasjon, bursdag, barnedåp, bryllup eller annen feiring her hos oss. Vi kan stille med både kaker og mat og være behjelpelig med pynting og diverse forberedelser så du slipper å stresse i forkant.

Vi kan også hjelpe deg og din bedrift med team-building eller skreddersy opplevelsesturer for bedriften, familien eller vennegjengen. Vi har samarbeid med flere aktører både i Bø og Vesterålen og vi har også utleie av blant annet sykkel og SUP-brett. Det er mulig å besøke Sinahula hvor Regine Normann skrev bøker i smug for sin mann eller Mannen fra havet som er en kjent skulptur i Bø.

Om sommeren går sola aldri ned hos oss og du kan derfor utforske det vakre vi har og by på døgnet rundt, og om vinteren danser Aurora Borealis over den glitrende nattehimmelen. Mulighetene er mange og her er det bare fantasien som setter grenser.

Ta gjerne kontakt så skal vi hjelpe deg å skape den perfekte opplevelse hos oss og det vi har å by på. 

Velkommen til magiske Hotell Regine i eventyrkommunen Bø i Vesterålen.

Skjermbilde 2023-03-17 kl. 17.22.04.png
bottom of page