top of page
  • Facebook
  • Instagram

VÅRE ROM

towl-flowe-hand.jpg

Vi har 18 eventyrlige rom med god standard og vi serverer deilig frokost til deg hver morgen i vår koselige spisesal.

 

Alle rommene er utstyr med kvalitetssenger fra Svane, skrivepult, bad med dusj og toalett og det man ellers skulle trenge for å få ett fint opphold hos oss.

Rommene har smart-TV og gratis WIFI og de største rommene har sofagruppe med bord hvor man kan slappe av i rolige omgivelser.

På dørene til hvert rom finner du ei kroner med romnummer og et utdrag av ett sitat fra en av Regines 18 fantastiske bøker. Rommene er prydet med bilder tatt av lokale fotografer. Skulle du falle pladask for noen av de flotte bildene vi har på veggen er det mulig å kjøpe det meg seg hjem. 

 

Hos oss er natur og miljø viktig og vi har derfor blant annet 3-delt kildesortering på rom, miljøvennlige såpeprodukter og en liten perm med informasjon om tiltak vi gjør for å bidra med vår del av samfunnsansvaret. 

DSC_2180 kopi.jpg

Superior rom

med minikjøkken og balkong

Med egen balkong og utsikt fra øverste etasje er du garantert det lille ekstra når du bor i våre superiorrom med minikjøkken. 

DSC_2419 kopi_edited.jpg

Superior rom

I våre superior rom kan du lene deg tilbake og slappe av på våre ekslusive queen size svangesenger.

DSC_2427 kopi_edited.jpg

Dobbeltrom

Dobbeltrommene våre har deilig queen size svanesenger hvor man kan slappe av etter en lang dag i eventyrlige omgivelser. 

DSC_2359 kopi_edited.jpg

Enkeltrom

I våre delikate enkeltrom kan du trekke deg tilbake for en god natts søvn i våre svanesenger etter en lang dag.

bottom of page