Møter, konferanse, feiringer

Hos oss kan du ha kurs og konferanse. Vi har ett stort konferanserom med prosjektor og ett mindre møterom med … tommer tv-skjerm. Vi kan være behjelpelig med å skreddersy dag-pakker for kurs og konferanse, med både servering gjennom dagen, middag og overnatting hvis det ønskes.

Konferanse- og kursrommet vårt kan fort gjøres om til selskapslokale så du kan både ha konfirmasjon, bursdag, barnedåp, bryllup eller annen feiring her hos oss. Vi kan stille med både kaker og mat og være behjelpelig med pynting og diverse forberedelser så du slipper å stresse i forkant.

Vi kan også hjelpe deg og din bedrift med team-building eller skreddersy opplevelsesturer for bedriften, familien eller vennegjengen. Vi har samarbeid med flere aktører både i Bø og Vesterålen og vi har også utleie av blant annet sykkel og SUP-brett. Det er mulig å besøke Sinahula hvor Regine Normann skrev bøker i smug for sin mann eller Mannen fra havet som er en kjent skulptur i Bø.

Om sommeren går sola aldri ned hos oss og du kan derfor utforske det vakre vi har og by på døgnet rundt, og om vinteren danser Aurora Borealis over den glitrende nattehimmelen. Mulighetene er mange og her er det bare fantasien som setter grenser.

Ta gjerne kontakt så skal vi hjelpe deg å skape den perfekte opplevelse hos oss og det vi har å by på. 

Velkommen til magiske Hotell Regine i eventyrkommunen Bø i Vesterålen.